Get Adobe Flash player

‘ Prijs is wat je betaalt. Waarde is wat je krijgt’ (Warren Buffet)

Wat

Als multi-disciplinair advies- en communicatiebureau met een onderscheidende, eigentijdse en vooral effectieve werkwijze voor zakelijke communicatie-, PR- en organisatie-uitdagingen, is de MuizenKoning een partner met een aantoonbare meerwaarde als het gaat om uw uitstraling, uw imago of identiteit en uw in- en externe communicatie. De MuizenKoning biedt altijd een creatief alternatief voor uw projecten op het gebied van communicatie, presentatie en organisatie.

Of het nu gaat om een online advertentiecampagne, al dan niet gecombineerd met maximale exposure in de klassieke media of de ontwikkeling van een corporate image, inclusief visual identity, live media-presentatie inclusief ruime aanwezigheid op Social Media, de mogelijkheden zijn onbeperkt. De MuizenKoning beschikt over eigen copywriters, designers, webspecialisten, organisatiespecialisten, trainers en businesscoaches.

Het gaat niet om groot of klein, het gaat om de meerwaarde die je (elkaar) kunt bieden.

Linkedin Volg Niels op Facebook Volg me op Twitter

Mijn tweets

Muizenkoning Uiteindelijk zijn we derde geworden (van de 21 teams). #trots en #tevreden https://t.co/cv0wYRAmuU
Muizenkoning RT @tgsuburbia: Na afloop van de eerste lezing met acteurs voor onze zomervoorstelling! We spelen een Engelse #whodunnit #detective. Welke?…
Muizenkoning @MSchepman Leuk jou hier te zien, collega @Kimcoppes